Vi söker drivande och engagerad butikschef till Plantagen Råå i Helsingborg

Vi söker drivande och engagerad butikschef till Plantagen Råå i Helsingborg

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.
Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.
På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Därför ska du som arbetar som butikschef hos oss brinna för kundservice samt ha förmågan att motivera dina medarbetare så att ni tillsammans kan skapa resultat och göra vardagen enklare för alla våra kunder.

Du jobbar operativt med dina medarbetare och du tycker om att leda i hög takt i vardagen. Du är en lagspelare och tar alltid emot kunder och medarbetare med ett leende. Vi erbjuder en varierad roll där du kommer att vara en nyckelspelare i att lyfta butiken mot nya höjder.

Nu är vi på jakt efter dig som vill arbeta som butikschef på Råå i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:

Som Butikschef på Plantagen har du totalansvar för butikens drift, personal, kunder samt budget- och resultatuppfyllelse. Du har en operativ roll och du drivs av att få vara ansvarig för sälj- och kundbemötandet. I ditt ansvar ingår också att skapa en kommersiell och inspirerande butik för att leverera en optimal och jämn kundupplevelse.

Som butikschef ansvarar du för rekrytering, upplärning, uppföljning och utveckling och du skapar en god arbetsmiljö genom att inspirera och motivera dina medarbetare.

Vidare arbetar du för att butiken når sina mål genom att ha en god och effektiv drift. Vi erbjuder en varierad roll med högt tempo där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder det allra bästa intrycket och upplevelse av Plantagen.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som butikschef tror vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av effektiv och optimerad butiksdrift
  • Du har förståelse för, samt förmågan att se och skruva på de små detaljerna som gör den stora skillnaden.
  • Du har dokumenterad tidigare erfarenhet av att leda andra mot framgång, gärna inom detaljhandeln.
  • Du har en relevant utbildning, exempelvis inom sälj, ledarskap, logistik alternativt förskaffad relevant arbetslivserfarenhet.
  • Har du arbetat och/eller har förståelse för konsten att arbeta med färskvaror/levande produkter, så ser vi det som mycket meriterande.
  • God ekonomisk förståelse samt goda datakunskaper.
  • Stort intresse för livet med växter.
  • Flytande svenska i tal och skrift, behärskar engelska i tal ock skrift. Koncernspråket är engelska.
Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, social och ditt glada humör sprider du till både kunder och medarbetare. Vidare är du initiativrik, noggrann, och strukturerad har förmågan att sprida den energin till dina medarbetare. Du besitter mycket goda ledaregenskaper och har förmågan att coacha, motivera och framförallt inspirera dina medarbetare. Med en hög grad av entusiasm och entreprenörsanda är du tävlingsinriktad och du väljer att hitta lösningar i stället för problem med en inställning att inget är omöjligt. Du har god samarbetsförmåga eftersom det är självklart för dig att framgång är något vi når tillsammans.

Vi erbjuder

Hos oss på Plantagen kan vi garantera att du får utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Som butikschef hos oss erbjuds du en varierad position i ett högt tempo där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder det bästa intrycket och upplevelsen av Plantagen, Nordens ledande aktör inom växter.

Vi erbjuder marknadsmässig lön och övriga villkor.

Tjänsten är på heltid med placering på Råå i Helsingborg.

Här får du möjligheten att få arbeta på en social arbetsplats bland många trevliga kollegor och kunder. Tillsammans gör vi Plantagen bättre!

Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall är du kanske den vi letar efter!

Välkommen med din ansökan idag! Vi kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (5 dagar kvar)