Säljare Event varuhus Helsingborg

Säljare Event varuhus Helsingborg

Är du en vinnarskalle som vill ta steget uppåt i karriären? Då har du kommit rätt!

Hej där!

Vill du blanda butiksförsäljning med uppsökande sälj? Vill du bli riktigt duktig och bestämma din egen lön? Har du kanske vad som krävs för att axla rollen som teamleader?

Om du vill utvecklas varje dag och ta dig ur ekorrhjulet - kom till oss på Personal Best och ta steget uppåt i karriären. Vi lär dig hantverket försäljning!

Tänk dig ett jobb som säljare där du har obegränsad tillgång till varma kunder och där du har friheten att inleda försäljning med vem du vill. På Personal Best får du alla verktygen och den vetenskapligt beprövade säljtekniken till att bli en säljare i toppklass. Med drivna och positiva kollegor så har du tryggheten och lagkänslan som ger dig alla förutsättningar som krävs för att du ska uppnå dina mål.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • En produkt som du kan stå bakom till 100%
  • Daglig säljträning och regelbundna seminarium
  • En belönande provisionsmodell utan tak
  • Beprövad säljteknik baserad på senaste forskningen
  • En positiv och energifylld kultur - vi är ett team!
Vad ska du göra?
Tjänsten går ut på att förmedla vårt erbjudande till kunder som besöker din unika butik, vi jobbar alltså face2face. Vi på Personal Best lägger störst fokus på kundnöjdhet och kvalité, därför söker vi personer som brinner för kundservice och försäljning. Det bästa med vårt erbjudande är att vi ger kunden ett presentkort på 500 kr att handla för direkt. Du får upp intresset väldigt snabbt och du kommer dagligen ha många roliga och spännande möten t.ex sälja på kändisar! Om du gillar frihet under ansvar; vill lära dig försäljning på riktigt och samtidigt tjäna bra pengar- då har du kommit rätt.

Vad gör vi?
Personal Best är arbetsplatsen för dig som alltid strävar efter att bli lite bättre, varje dag. Vi ser oss själva snarare som ett idrottslag än en familj, vi stöttar varandra samtidigt som vi håller varandra till en högre standard.

Vårt främsta mål är att alla i vår omgivning, kunder som anställda, ska känna att försäljningen vi gör och beteendet vi har, är på absolut högsta nivå.

Dessutom, om du är lika besatt som vi är när det kommer till egen utveckling, coachning och att hjälpa andra uppnå sina mål- då finns det gott om platser för dig som är driven att kliva upp och bli chef i stort sett direkt.

Just nu lanserar vi flera butiker i hela landet.
Vi söker säljare och platschefer till Helsingborg, Malmö och Lund.

Gå in på vår hemsida för att se alla våra tjänster.
Ansök idag, med eller utan CV.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://personalbest.teamtailor.com/jobs
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt företag som växer i högt tempo och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vårt största samarbete idag är tillsammans med Europas största butikskedja. Uppdraget går ut på att vi söker upp kunder i butik och förmedlar tjänster och erbjudanden. Vi har ett unikt affärskoncept med en välbeprövad pitch och ett starkt erbjudande som i stort sätt säljer sig självt.

Vi har även en rad olika uppdrag inom B2B, vi jobbar med de största aktörerna inom respektive branscher.