Initiativtagande Ekonomiansvarig till FemtioFemPlus AB

Initiativtagande Ekonomiansvarig till FemtioFemPlus AB

Är du en trygg ekonom som nu är på jakt efter nästa utmaning? Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och där dina idéer och din kompetens värdesätts? Vi letar efter dig som vill vara med att fortsätta utveckla företagets ekonomifunktion och där din roll är central för bolagets framtid. Låter det spännande? Läs då vidare!

Beskrivning

Vi på Perido hjälper FemtioFemPlus AB, en franchisekedja som de senaste fyra åren blivit utsedda till Di:s "Gasellföretag", att hitta sin nästa nyckelspelare. De har nått sin framgång genom att på ett professionellt och smidigt sätt erbjuda alla typer av hushållsnära tjänster samt seniorbemanning till företag. Nu letar de efter förstärkning till sitt kontor i form av en ekonomiansvarig, som med sin framåtanda vill vara del av företagets fortsatta frammarsch. Med en verksamhet som fortsätter att expandera finns företaget representerat över hela landet. Tjänsten är placerad på deras huvudkontor i Helsingborg.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ensam ansvara för företagets ekonomifunktion där du i nära samarbete med VD och affärsområdesansvarig diskuterar dagliga utmaningar och framtida projekt. Ditt ansvarsområde är brett och du ansvarar dagligen för t.ex. den löpande bokföringen, momsdeklarationer till Skatteverket, avstämningar, körning av lönefiler, fakturering och agera ekonomisupport till de olika franchisetagarna. Utöver detta kommer du även att ansvara för bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisning som du rapporterar till VD:n.

För att passa i rollen tror vi att du är en handlingskraftig och prestigelös person som trivs med variationsrika dagar. Vi tror också att du är en person som har lätt för att ta initiativ och som med stort ansvar tar dig an såväl stora som små uppgifter. FemtioFemPlus AB anser att deras system och digitalisering är väsentliga verktyg för att kunna effektivisera och förbättra bolagets arbetssätt. Vi tror därför att även du som person har ett liknande synsätt och som inte heller räds för att komma med nya tankar och idéer för hur processer kan utföras ännu bättre.

Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet ifrån liknande arbetsroll
  • Erfarenhet ifrån ekonomisystem
  • Goda kunskaper i MS Office, främst Excel
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet ifrån redovisningsbyrå
  • Civilekonomutbildning
  • Kunskaper i Visma och Fortnox

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare. Tillträde snarast alt. enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 16384DP i ämnesraden.

Kontakt

Frågor:fraga@perido.se
Hemsida:www.perido.se