Drifttekniker till välkänt företag i Helsingborg

Drifttekniker till välkänt företag i Helsingborg

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Vi är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Nu söker vi ett antal duktiga och självgående drifttekniker till en av våra kunder i Helsingborg. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du initialt kommer vara anställd av Pema People, men arbetar ute hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnaden och installationer hos vår kund. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av en liknande roll som drifttekniker. Finns en relevant yrkesutbildning/kompetens inom exempelvis hantverkaryrken, styr och reglering, vvs, el, eller liknande är detta meriterande. Vidare ser vi att du har goda allmäntekniska kunskaper.

Din profil

Att du är ordningsam och har en hög ansvars- och servicenivå ser vi som en självklarhet. Du är flexibel, driven och duktig på att växla mellan olika arbetsuppgifter. Som person trivs du med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Krav

B-körkort.

Ansökan

Är du den vi söker?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.