Träarbetare, nordvästra Skåne

Träarbetare, nordvästra Skåne

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi i region Syd har många spännande och lokala byggprojekt på gång. Peab är en platt och lärande organisation och hos oss finns det stora möjligheter till personlig och lång utveckling inom företaget.

Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation? Vi söker nya medarbetare till våra byggprojekt i nordvästra Skåne. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och du har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten

I rollen som hantverkare hos oss på Peab region Bygg Syd och Bygg Bostad Syd kommer du att arbeta med projekt inom nyproduktion av både kommersiella lokaler samt bostäder i både egen regi och till externa beställare i regionen.

Det krävs att du är professionell och resultatinriktad i ditt arbete, drivs av att arbeta i lag men även kan arbeta bra på egen hand när arbetet kräver det. Vidare är du en noggrann person som skapar en jämn arbetsbörda för dig själv och dina kollegor genom att organisera ditt arbete och vara en viktig lagspelare. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat.

Kravprofil

Det är ett krav för tjänsten att du
  • har yrkesbevis samt erfarenhet som träarbetare
  • förstår och behärskar svenska språket i tal och skrift
  • har B-körkort
Kontakt

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carina Ekstrand, HR Generalist, carina.ekstrand@peab.se mobil 0733-37 30 67.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.