Vi på Peab Bygg Bostad är i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team med en platschef i nordvästra Skåne. Är du en stabil ledare som är redo för nästa steg i din karriär och som vill driva och utveckla våra projekt tillsammans med oss? Vi är måna om våra medarbetare och arbetar aktivt med mångfald, likabehandling och jämställdhet ute på våra arbetsplatser.

Om tjänsten

Som platschef hos oss bär du ansvaret för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut, tillsammans med ditt team. Du har ett nära och dagligt samarbete med ditt team och samtliga stödfunktioner. Ert gemensamma mål är självklart; att skapa effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet i alla led.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Du som ledare har som uppgift att genom gott föredöme driva och bygga det bästa laget, är engagerad i det dagliga arbetet men även i planeringen på längre sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Personalansvar genom att leda och fördela arbetet med gott föredöme.
  • Ekonomiskt ansvar i projektet, såsom prognoser och ekonomisk uppföljning.
  • Arbets-, miljö- samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Att uppnå god kundnöjdhet samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
Kravprofil

För att lyckas i rollen krävs relevant högskole-, YH-utbildning eller några års erfarenhet från likande befattningar inom byggbranschen, och av att ha lett yrkesarbetare och tjänstemän. Du har även haft ekonomiskt ansvar i större byggprojekt.

Vi ser gärna att du är genuint intresserad av branschen, har ett gediget ekonomiskt intresse, samt att produktionen och dina projekt är ditt största fokus. Du strävar efter att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat varje dag, men också över tid.

Som ledare är du ett föredöme, även under tidspress, samt löser de åtagande som ligger på ditt bord.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta arbetschef Henrik Carlsson, 0733 37 40 58 eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 33 33 77.

Vi har semester att ta hänsyn till, därför kommer största hantering av denna rekryteringsprocess ske efter annonsens sista datum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.