Arbetsledare

Arbetsledare

Nu har just du möjlighet att söka denna spännande och utvecklande tjänst till vår välorganiserade och prisbelönta garantiavdelning i nordvästra Skåne med placering i Helsingborg.

Vi övertar projekt från våra två byggregioner Bygg Bostad Syd och Bygg Syd med privata, interna och offentliga kunder. Våra projekt omfattar framförallt nyproduktion5491 men kan även vara ombyggnader. Till regionen söker vi nu en arbetsledare för vår garantiavdelning med kunden i fokus.

Om tjänsten

Som arbetsledare har du hand om reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Du är delaktig i överlämnandet av projekt från produktion till vår garantiavdelning. Under garantitiden har du löpande kontakt med våra beställare, underentreprenörer och leverantörer. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt och deltar på besiktningar, provningar och utredningar. Vidare planerar du för åtgärder av anmärkningar som noterats.

Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av kommersiella fastigheter samt bostäder. Som arbetsledare planerar du och håller samman insatser med yrkesarbetare, underentreprenörer och leverantörer. Du har i dina ärenden ansvar för fakturagranskning och fakturering. Du är delaktig i arbetet kring våra kvartalsvisa prognoser, där du har kunskap om ekonomin i dina ärenden.

Din profil

Du har byggteknisk högskoleutbildning eller motsvarande, samt minst två års erfarenhet från arbetsledande roll inom byggproduktion. Du har god datorvana och körkort. Kunskap och erfarenhet av garantiärendehantering och entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du uthållig, har ett strukturerat arbetssätt, lätt för att samarbeta och har förmågan att kommunicera tydligt. Du är prestigelös och har ett trevligt bemötande. Du kommer att vara en del av vårt härliga gäng i Helsingborg bestående av arbetsledare, garantikoordinatorer och yrkesarbetare.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta garantichef Patrik Sjölin, 0733-339386, patrik.sjolin@peab.se och frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du HR-partner Therese Sandö, 0733-339446, therese.sando@peab.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.