Träarbetare Byggservice

Träarbetare Byggservice

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Om jobbet

Peab Byggservice arbetar med mycket varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och köksmontering. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. Det är också av stor vikt att du känner dig bekväm med att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete. Våra geografiskt huvudsakliga arbetsområden är Båstad/Bjärehalvön, Ängelholm, Ljungbyhed och Helsingborg.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat med byggservicearbeten tidigare eftersom arbetet är varierat. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande, är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samt drivs av att vara delaktig i projekt från ax till limpa. Placeringsort för tjänsten kan vara Ängelholm eller Helsingborg.

Det är ett krav för tjänsten att du:
  • har B-körkort
  • har svenskt yrkesbevis som träarbetare
  • erfarenhet som snickare
  • förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift
Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter samt personal- och friskvårdsbidrag på upp till 5000 kr/år.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter

Rekryterande chef: rikard.borgstrom@peab.se

HR: linnea.lundin@peab.se

OBS! vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.