Peab Byggservisce AB i Nordvästra Skåne förstärker organisationen med en Arbetsledare som har ambitioner och i framtiden vill bli Platschef.
Det första projektet för dig blir ett stambyte i Helsingborg med badrumsrenovering av 216 lägenheter. Vi börjar i vecka 46 och projektet förväntas pågå i 20-22 månader.
Här kommer Du att stötta både som Arbetsledare men även som boendesamordnare.

Ditt dagliga arbete sker i nära samarbete med Platschefen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Stötta Platschefen med att planera och leda arbetet ute på projektet
  • Samordna underentreprenörer så som VS/EL/målning/avetablering
  • Material- och maskinbeställning för det dagliga arbetet
  • Medverka till att projektets arbetsmiljö bedrivs i enlighet med företagets riktlinjer samt lagar och föreskrifter
  • Administrera och koordinera materialval
  • Kontaktperson för de boende
För att det ska bli så bra som möjligt för både dig, oss och våra kunder så behöver du vara en social och utåtriktad person som verkligen gillar att arbeta med att ge riktigt bra service.
Du får inte vara rädd för att arbeta med administration och excel för det kommer att finnas sådana inslag i denna tjänsten också.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som Arbetsledare.

Placering kommer att vara i Helsingborg men projekten kan förekomma i hela Nordvästra Skåne.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi kommer att ha löpande urval.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Rebecka Tholén, 0725-334568,
Mer info
Kontaktperson Rebecka Tholén
Telefon 0725-334568
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.