Laboratorieassistent

Laboratorieassistent

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vår teknikavdelning består av 6 ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar bl.a. analyser av vägmaterial, teknisk support, provtagning och produktutveckling.

På vårt betonglaboratorium i Helsingborg utför vi provning på färsk och hårdnad betong, dit söker vi nu en laboratorieassistent.

Är du strukturerad, engagerad och i början av din karriär? Är du dessutom tekniskt intresserad? Då kan detta vara helt rätt roll för dig!

Om tjänsten

Rollen som laboratorieassistent innebär bl.a. att du utför provning på färsk och hårdnad betong enligt gällande europastandarder, kontrollerar tryckhållfasthet och tillverkar betongkuber.

Vi utför främst uppdrag inom Peabkoncernen, men även viss del åt externa kunder.

Vem är du?

Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi värdesätter ordning och reda. Då det förekommer fältarbete vill vi att du har B-körkort.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 2021-06-15. Startdatum bestäms efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Martin Rydh
Telefon 0733-84 85 87
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.