Arbetsledare

Arbetsledare

Om tjänsten

Peab Asfalt söker nu en driven arbetsledare till arbetsområdet Nord Västra Skåne. I rollen som arbetsledare ansvarar du för att sälja, leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning och anläggningsrelaterade arbeten. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Planera och leda projekt och personal utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Administration, offerter, fakturering, uppföljning etc.
I tjänsten som arbetsledare erbjuder vi ett fritt och utvecklande arbete dock med stort ansvar för sin personal och sina projekt. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med mycket stor erfarenhet från branschen och där gemenskap och sammanhållning genomsyrar vardagen.

Placeringsort är företrädesvis Helsingborg. Men även annan ort inom arbetsområdet kan vara aktuellt.

Vem söker vi?

För att trivas och bidra i rollen bör du ha erfarenhet utav att ha jobbat i beläggningsentreprenader och/eller anläggningsentreprenader. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild.

Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en ledande roll inom beläggningsentreprenader alternativt inom anläggningsbranschen.

Vi ställer krav på att du har B-körkort, god datorvana samt har en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Christopher Mårtensson på telefonnr; 0733-84 85 84.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.