Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den vi söker. Vi på Peab Anläggning, Drift & Underhåll, i Helsingborg söker nu en entreprenadingenjör.

Om tjänsten

I din specialistroll som entreprenadingenjör stöttar du teamet så att vi kan nå våra gemensamma mål och leverera goda resultat. Du arbetar med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du finns där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta vid inköp samt till viss del i KMA-frågor.

Övrigt i rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö. Du rapporterar till arbetschefen.

Kravprofil

Vi söker dig som har ett intresse för kalkyl och inköp. En person som tycker om tydliga mål och instruktioner. Du har minst 3 års erfarenhet av anbudsförfarande, har arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag och/eller har en högskoleutbildning inom bygg och anläggningsbranschen. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA och AB04/ABT06.

Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Erfarenhet från kommunal eller statlig drift är meriterande. Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledande tjänst? För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper

Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Du kan hantera struktur även med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter gör att du kan granska underlag kritiskt.

Du kan se rimlighetsbedömningar i tidigt skede samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor omkring dig då du är en nyckelspelare i teamet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, biträdande arbetschef Emil Andersson, 0733 372715, emil.andersson6@peab.se eller HR-partner Therese Sandö, 0733 339446, therese.sando@peab.se.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.