Vi söker nu dig som vill arbeta som Serviceman hos oss på drift- och underhållsavdelningen i Helsingborg. Som serviceman innebär din roll att du ska sköta och ta ansvar för säkerheten på lekplatser och utegym, arbetet kommer att utföras främst i nordvästra Skåne. Vi är ett glatt gäng med många olika kompetenser.

Din profil

För att vara lämplig för rollen måste du vara noggrann och ha en god planeringsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att reparera lekplatsredskap, bygga lekplatser samt om du är certifierad besiktningsman. Meriterande är om du har HAGS besiktningskurs.

I arbetet kräver vi att du har B-körkort.

Viss datorvana krävs då rollen ingår en del administrativa uppgifter såsom dokumentation vid kontroller, skrivning av fakturaunderlag och inköp av material.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är att genomföra samt dokumentera funktionskontroller, men det kan även bli aktuellt att du ska utföra besiktningar av lekplatser och utegym. Du tar emot felanmälningar som inkommer och åtgärdar dessa inom satta tider. Du utför löpande service och kommer att utföra byte av lekredskap och delar på lekställningar som är trasiga.

Övrigt

Viktigt att notera är att du ingår i tjänsteberedskap några veckor per år och det kan förekomma helgarbeten.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi kommer löpande att kalla till intervju och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag. I denna rekrytering avböjer vi alla erbjudande om annonserings- eller rekryteringshjälp.

Välkommen till att bli delaktig hos oss! Vi på Peab är idag Sveriges största bygg- och anläggningsföretag och bygger allt från hamnar, vägar, arenor, badhus, lekplatser och utomhusgym.

Vi erbjuder
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.