Renhållare med utvecklingsambition

Renhållare med utvecklingsambition

Vi behöver utöka vår personalstyrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i Helsingborg med renhållning för att kunna utvecklas inom rollen till arbetande förman.

Om tjänsten

Du kommer vara delaktig i det dagliga arbetet med att sköta renhållning i Helsingborgs men är på sikt intresserad av att ta ett större ansvar genom att stötta arbetsledare och platschef. Uppgifterna kan då vara, förutom att fortfarande jobba som en medlem i gruppen, att leda arbetet i vardagen, stötta i schemaläggning och planering samt ta ett större ansvar vid introduktion och upplärning av ny personal. Vi ser också att du på sikt sköter inköp av förbrukningsmaterial till gruppen, dokumenterar utifrån rutiner för renhållning samt tar emot och åtgärdar felanmälningar.

Arbetstiden förläggs enligt schema och innebär arbete både vardag och helg. Beredskap ingår i tjänsten.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad och har ett intresse av att fortsätta driva utvecklingen inom gruppen framåt. Eftersom vi jobbar i offentliga miljöer är du serviceinriktad och kan bemöta allmänheten på ett bra sätt. Då du både är en viktig lagspelare i renhållargruppen men också ska kunna ta en ledande roll tror vi att du både har lätt för att samarbeta men också har handlingskraft att få saker att hända. Du behöver även ha viss datorvana samt känna dig bekväm med lättare administrativa uppgifter.

Arbetet kräver att du har B-körkort.

Vi kommer löpande kalla till intervju och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering avböjer vi alla erbjudande om annonserings- eller rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Maria Areskoug, HR-partner
Telefon 0733-37 47 99
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.