Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Har du erfarenhet utav av anbudsförförande och förfrågningsunderlag? Då kan du vara den vi söker!

Peab Anläggning söker nu en entreprenadingenjör till vår drift och underhållsverksamhet i Helsingborg. Som entreprenadingenjör är du den som stöttar teamet i din specialistroll så att vi kan nå våra gemensamma resultat.

Tjänstebeskrivning:

I rollen kommer du arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor.

Du finns där för platscheferna i frågor som rör anbud och kalkyl. Övrigt i rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Övrigt:
Start: efter ök.
Omfattning: Heltid
Placering: Helsingborg

Du rapporterar till Arbetschefen.

Kravprofil

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av anbudsförfarandet och arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men även erfarenhet från kommunal eller statlig drift är meriterande. Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledande roll? För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper

Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Som person kan du hantera struktur även under perioder med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter gör att du kan granska underlag kritiskt. Du kan se rimlighetsbedömningar i tidigt skede samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Din naturliga fallenhet för lagspel och samarbete är ett faktum då du är en nyckelspelare i teamet. Vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.