Har du erfarenhet av anläggning? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Om tjänsten

Som Arbetsledare på vår anläggningsdel inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra ett flertal parallella mindre anläggningsprojekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Kravprofil

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har utbildning inom bygg- och anläggning på minst högskolenivå alternativt minst tre års erfarenhet i en ledande roll inom anläggning. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är med det bra på att göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.
Mer info
Kontaktperson Caroline Axelsson
Telefon 0733-37 21 79
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.