Truckförare till Helsingborg med omnejd sökes

Truckförare till Helsingborg med omnejd sökes

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu truckförare till flertalet kunder i Helsingborg med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav truckkörning på lager samt pick by voice. Det är viktigt att du är självgående och effektiv i ditt arbete. Arbetstiderna kan variera, både dagtid samt skift kan förekomma.

Utbildning
Erfarenhet av truckkörning är en merit.

Körkort B (krav) samt tillgång till bil
Truckkort A1-A4, B1-B4 - Krav.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från truckkörning samt lagerarbete är en merit, dock inget krav.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du som söker är stresstålig, kan ta egna initiativ och trivas att arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Visstidsanställning 6 månader med chans till tillsvidareanställning.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.