Studie- & Yrkesvägledare/Jobbcoach Helsingborg

Studie- & Yrkesvägledare/Jobbcoach Helsingborg

Om kunden
Palm & Partners är ett effektiv omställning, bemanning och rekryterings företag grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder och kandidater.

Arbetsbeskrivning
Som Studie- & yrkesvägledare/jobbcoach arbetar du med att hjälpa individer att komma närmare arbetsmarknaden. Du kommer arbeta på vårt kontor i Helsingborg samt även Ängelholm, Landskrona och Klippan.

Du kommer arbeta med människor, såväl enskilt som i grupp. Arbetet följer en grundläggande metodik där deltagarnas kunskaper, färdigheter, vilja, motivation och styrkor tas till vara för att hitta varje persons unika nästa steg mot arbetsmarknaden. Som studie- & yrkesvägledare/jobbcoach organiserar, leder och genomför du insatser, som syftar till att deltagarna ska komma närmare arbetslivet.

I ditt arbete ingår att aktivt söka efter jobbmöjligheter, som matchar deltagarens kunskaper och kompetens. Du fungerar som ett stöd till deltagaren genom hela processen mot arbete, genom regelbunden coachning och uppföljning. Detta genom att hjälpa till med: CV, aktuella jobbuppdrag på marknaden, datahjälp för deltagarna, hitta nya vägar ut på arbetsmarknaden samt intervjuträning. Kontakter med näringslivet är en viktig del i arbetet då vi löpande anordnar besök till vårt projekt samt att vi även ordnar studiebesök ute hos olika arbetsgivare.

Du kommer även ge deltagare som är i omställningsfasen studie och yrkesvägledning löpande.

Utbildning
Det är ett krav att du är utbildad och examinerad studie- & yrkesvägledare.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har är några års yrkeserfarenhet.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas med uppdraget som studie- & yrkesvägledare/jobbcoach ser vi att du är energisk, engagerad, har stort tålamod och drivs av att se resultat av dina prestationer. Du har ett coachande förhållningssätt, förståelse för människors olika förutsättningar, och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Som person är du pedagogisk, social, utåtriktad och orädd. Vidare är du van att arbeta självständigt och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta i högt tempo, i en dynamisk miljö.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor.

Du har god datavana med kunskaper i olika Office-program samt kunskaper i hur man effektivt använder Internet i jobbsökandet.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommels. Anställning är på heltid.

Ansökan
Vi erbjuder dig en flexibel organisation med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.
Våra värderingar som vi lever efter är att vi skall vara engagerade, effektiva och skapa resultat.

Närmare upplysningar kan du få av Erik Holmström, 0705-98 51 73. Vi vill ha din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Erik Holmström
Telefon 0705-985173
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.