Studenter sökes till lagerarbete i Helsingborg med omnejd

Studenter sökes till lagerarbete i Helsingborg med omnejd

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsarbete och vill arbeta extra. Vi har ett flertal kunder i Helsingborg med omnejd som är i behov utav extra resurser.
Arbetsuppgifterna kommer variera, både truckkörning, orderplock samt produktionsarbete kan förekomma.

Arbetstiderna kommer att variera.

För att trivas i rollen ser vi att du som söker är effektiv, snabb och noggrann.

Utbildning
Meriterande med truckkort

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är framåt, driven och noggrann i ditt arbetssätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.