Ställare formsprutning

Ställare formsprutning

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Ställare eller blivande som sätter upp formverktyget, startar produktionen i våra formsprutningsmaskiner. Du kommer arbeta 2 skift.

Utbildning
Verkstadsteknisk eller liknande.

Erfarenhet
Flera års erfarenhet av formsprutningsmaskiner eller liknande arbete. Ställa/rigga.

Personliga kvalifikationer
Villig att lära sig mer samt vara engagerad.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivaval.

Ansökan
Vi kommer kalla till intervju under första veckan i augusti och har först ddå möjlighet att besvara frågor pga semester.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Provanställning 6 månader därefter tillsvidaretjänst.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.