Maskinist/maskinoperatör för nattarbete till Ecophon

Maskinist/maskinoperatör för nattarbete till Ecophon

Vi söker maskinist/maskinoperatör för nattarbete till Ecophon i Hyllinge!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Företaget producerar akustiklösningar/innertak.
Din roll på företaget är som maskinist/maskinoperatör.
Du kommer deltaga i flödet för att se till att produkter når slutmålet.
Arbetet är fysiskt och innefattar maskinuppgifter så som omställningar och annat maskinarbete.

Utbildning
Gymnasieutbildning
Meriterande med någon teknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet fråm industri- eller produktionsbranschen alternativt relevant utbildning. Har du till exempel arbetet som maskinoperatör eller inom produktion tidigare ses detta som ett plus. Det viktigaste är inte lång erfarenhet utan rätt inställning och viljan att lära sig.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete och är ansvarstagande som person och har lätt för att samarbeta. Viktigast av allt är din inställning och att du har viljan att göra ett bra jobb.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Urvalet sker löpande, välkommen in med din ansökan via vår hemsidan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.