Elektriker sökes till INEOS Compounds Sweden AB

Elektriker sökes till INEOS Compounds Sweden AB

Om kunden
INEOS Compounds Sweden AB ingår i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har cirka 26000 anställda i 29 länder. INEOS är en global tillverkare av petrokemiska produkter, specialkemikalier och oljeprodukter.

Om oss
VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Arbetsbeskrivning
Som elektriker kommer du vara en viktig del i ett litet sammansvetsat underhållsteam. Genom tätt samarbete med produktionspersonal kommer ditt ansvar vara att stötta och serva produktionen och se till att den dagliga driften kan fortlöpa. Genom nytänkande samt det förbyggande underhåll du arbetar med kommer du bli en viktig funktion i verksamheten. Sammanfattningsvis kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Felsökning, underhåll och reparationer av produktionsutrustning
  • Delta och medverka i moderniseringsprojekt i produktionen
  • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll kostnadseffektivt
  • Planera eget arbete och samordna med övriga i organisationen så att åtgärder vidtas.
Arbetet sker framför allt på företagets 6 produktionslinjer. Arbetstiden är förlagd på dagtid men viss jour och övertid kan förekomma

Utbildning
Kompetenskrav/kvalifikationer: Du ska som lägst ha el-utbildning på gymnasienivå med inriktning mot industri, automation, styr- och reglerteknik alternativt elektriker eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Du bör ha kunskaper inom elschemaläsning, PLC-system, pneumatik och el-mekanisk utrustning. Har du erfarenhet av att ha arbetat som industrielektriker inom produktion, är detta meriterande. Mekanikerkunskaper är meriterande, men inget krav.

Erfarenhet
Det viktigaste i denna roll är att du har förståelse för sambandet mellan el, automation och mekanik. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, reparation, underhåll. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som industrielektriker, underhållstekniker, servicetekniker eller liknande.

Personliga kvalifikationer
Givetvis söker vi dig som är tekniskt lagd och tycker det är roligt med maskintekniska lösningar. Du är ordningsam, ordentlig och ansvarsfull. Det ställs höga krav på eget ansvar och därför bör du vara van vid att arbeta självständigt, självgående och van vid problemlösningar. Du behärskar svenska språket, och gärna även engelska.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Startdatum
Omgående
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.