Vi söker orderplockare till kosmetikaföretag i Helsingborg

Vi söker orderplockare till kosmetikaföretag i Helsingborg

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu orderplockare till ett kosmetikaföretag i Helsingborg. Vi söker för deltid samt heltid, för att söka för deltid skall du som söker ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som eget företag eller vara studerande. Var noga med att skriva i din ansökan om du söker deltidstjänst eller heltidstjänst.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag 07.30-16.00. Arbetsuppgifterna är orderplock på vagn.

För att trivas i rollen ser vi att du som söker är effektiv, snabb och noggrann. Du kan arbeta snabbt och effektivt men ändå bibehålla noggranhet och koncentrationsförmåga.

Utbildning
Meriterande med truckkort

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete och specifikt orderplock.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är framåt, driven och är du får gärna vara tävlingsinriktad och vara van vid att jobba mot uppsatta mål. Vi ser att du har ett sinne för strukturering och är noggrann i ditt arbetssätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Startdatum
Enligt överenskommelse.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.