Dynamisk Kontorschef till vårt kontor i Helsingborg

Dynamisk Kontorschef till vårt kontor i Helsingborg

Om oss
Palm & Partners Gruppen samlar starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Interimskonsulter. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 högt renommerade kundföretag. Läs gärna mer om oss eller kontakta våra specialistbolag direkt.

afinance.se
asearch.se
humansearch.com
palmpartners.se
palmpartnersprofessional.se

Arbetsbeskrivning
I din roll är du ansvarig för att driva verksamheten mot uppsatta mål. Du trivs i ett högt tempo och drivs av tillväxt och förändring. Du ska kunna vara operativ i alla processer, t ex försäljning, leverans och uppföljning. Du leder personalen på plats och bidrar till att vår verksamhet fortsättningsvis på ett framgångsrikt sätt fastställer sin position i Helsingborg. Du arbetar nära övriga ledare och är del av Palm & Partners Ledningsgrupp.

Utbildning
Universitets- eller högskoleutbildning inom antingen personal, ekonomi eller management.

Erfarenhet
Vi söker en erfaren kollega som vill bidra med sina kunskaper till teamet och våra samarbetspartners. Du har god ekonomisk förståelse och erfarenhet av att leda personal. Vi ser gärna att du har gedigna kunskaper inom av försäljning av kvalificerade tjänster inom konsultbranschen och gärna av bemanning och rekrytering. Du affärsmässig i varje moment, har ett stort eget driv och en positiv attityd som bidrar till en god stämning omkring dig.

Personliga kvalifikationer
Du har ett stort eget driv och förmåga att själv fatta beslut samt ta initiativ för att nå uppsatta mål. Du är professionell i ditt sätt samtidigt som du är nätverkande och relationsskapande. För att trivas behöver du vara prestigelös, ha nära till skratt och kunna skapa engagemang hos kunder och personal.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
Lockas du av helhetsansvaret du får hos oss är du välkommen in med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Camilla Ceder Paulsson, HR-Chef, Palm & Partner Gruppen camilla.c-paulsson@palmpartners.se 0709 62 08 16 alt Fredrik Paulsson, vVD fredrik.paulsson@palmpartners.se 0732 00 28 60

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Camilla Ceder Paulsson
Telefon 0709620815
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.