Är du självgående, engagerad och har erafrenhet av produktion som operatör?

Är du självgående, engagerad och har erafrenhet av produktion som operatör?

Om kunden
Vi söker just nu erfarna maskinoperatörer till vår kund i Helsingborg.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör övervakar och kontrollerar du tillverkningsprocessen samt att ansvara för en god hygien och säkerhet.
Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat:
  • Packning
  • Rengöring
  • Övervakning
  • Omställningar
  • Filmbyten
  • Truckkörning
Uppdragen är förlagda till skift (dag/kväll/natt/helg)

Utbildning
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller annan motsvarande utbildning. Alternativt att du har arbetslivserfarenhet från maskintekniskt arbete i en producerande verksamhet.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete tidigare. Är du tekniskt lagt är detta till din fördel.

Personliga kvalifikationer
För att passa i rollen som konsult hos vår kund behöver du vara en ödmjuk lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt. Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd. Du är ansvarstagande, Noggrann och tycker om att arbete i team. Som person är du flexibel och har lätt för att hitta lösningar på eventuella problem.

Lön och anställningsvillkor
Enligt ök.

Ansökan
Asökan sker direkt på våran hemsida: www.palmpartners.se

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Uthyrning med stor möjlighet för övergång till kund.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.