Marknadsansvarig för EMV hos Order Nordic

Marknadsansvarig för EMV hos Order Nordic

Kort om tjänsten

Order Nordic växer och utökar nu med en marknadsansvarig för EMV. Brinner du för e-handel och vill arbeta både strategiskt och operativt på ett expansivt företag? Är du en person som kan arbeta med marknadsanalyser och trivs med att jobba nära både inköp och sälj? Är du dessutom en idéspruta med känsla för färg och form? Då kan du vara den vi söker när vi söker en marknadsansvarig för EMV till Order Nordic.

Sökord: förpackningsdesign, online, marknadsföring, e-handel, marknadskoordinator, webbdesign, webbkommunikatör

I rollen som marknadsansvarig för EMV kommer du vara med att lyfta ett varumärkes marknadsföring till nästa nivå. Tjänsten innebär bl.a. planering, upprättande, underhåll och vidareutveckling av marknads- och försäljnings stöd till företagets avdelning för egna varumärken. Order Nordic har sitt kontor i Helsingborg och erbjuder ett trevligt och stimulerande arbete i ett framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare i ett etablerat team. Du rapporterar till Kategorichef EMV. Anställningen är direkt hos Order Nordic i Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

Order Nordic är en av de ledande distributörerna av hemelektronik inom en rad olika produktområden, bland annat telekom, hem & hushåll, personvård & hälsa, ljud & bild samt tillbehör. Order Nordic säljer även egna hemelektronikprodukter under varumärket Champion www.champion.se
Order Nordic omsatte ca 625 miljoner under 2019 och är i en mycket stark tillväxtfas. Order Nordic har sitt huvudkontor i Helsingborg och är ca 50 anställda.

Mer om tjänsten

I tjänsten kommer du bedriva ett aktivt varumärkesarbete för att skapa en tydlig och attraktiv bild av Order Nordics egna varumärken. Du ansvarar du för marknad och- målgruppsanalys, upI tjänsten kommer du bedriva ett aktivt varumärkesarbete för att skapa en tydlig och attraktiv bild av Order Nordics egna varumärken mot kund. Vidare kommer du ansvara för webbshop och driva försäljning online, sköta framtagning av reklamutskick, banners, kataloger, produkt- och förpackningsdesign. Du ingår i EMV-teamet och arbetar nära kategorichef, produktchefer samt koordinator.
Vidare ingår i tjänsten:
  • Följa upp och analysera kommunikativa insatser och resultat.
  • Driva kampanj- och lanserings planering för produktportföljen enligt givna prioriteringar och lanseringsplaner.
  • Vårda de egna varumärkena och ansvara för att produkter har bra och säljande bilder, produktinformation och förpackningsdesigner.
  • Ansvara för att hantera socialmedia samt uppdatering och utveckling av varumärkenas hemsidor.
  • Framtagning av säljmaterial och andra säljstödjande aktiviteter.
Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år med snarlika arbetsuppgifter, gärna med koppling mot e-handel och retail. Du har goda kunskaper och erfarenhet av Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Photoshop samt Officepaketet. Förmodligen har du en utbildning inom marknad och/eller design. För at trivas och lyckas i rollen är du som person kreativ, strukturerad, driven och analytisk. Du har en positiv attityd, en lösningsorienterad och prestigelös inställning, med en flexibilitet att arbeta både "högt och lågt", strategiskt och operativt. Vidare har du förmåga att jobba självständigt såväl som att vara en del av ett team där alla strävar mot att uppnå gruppens mål och för dig är det en självklarhet att kavla upp ärmarna och göra det som krävs för att ni ska lyckas.
Har du tidigare erfarenhet från bolag i tillväxt ses detta som en fördel. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift och en vana av att skriva "content". Och du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska, andra språk meriterande.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken här eller via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com Sök med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar per mail. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på Dreamwork mahlin.granelli.glyre@dreamwork.se.
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)