Butiksmedarbetare Optica

Butiksmedarbetare Optica

Om tjänsten

Som butiksmedarbetare kommer du ta emot kunder, serva kunderna i butiken och vägleda dem till fungerande och passande glasögon. I tjänsten ingår även att se till att butiken är i ordning och ser bra ut, att varorna är uppackade, prismärka med mera.
Tjänsten är på 70 % och är till en början ett vikariat fram till 1 september, men med möjlighet till förlängning. Du anställs direkt av Optica.
Vi söker dig som gärna tidigare jobbat som butiksmedarbetare. Har du intresse eller arbetat med koppling till mode, färg och form, är det meriterande, detta för att kunna rekommendera kunderna glasögon utifrån trender. De är viktigt att du är serviceminded och kan ta hand om Opticas kunder på ett professionellt sätt.

Om verksamheten

Optica startades 1932 och har butiker i Helsingborg, Landskrona, Båstad och på Väla. Vi ingår i Synologen, Sveriges fria optiker i samarbete med 107 andra butiker.
Optica har ett brett och exklusivt utbud av bågar, tex Lindberg, Moscot, Oliver Peoples och Celine. Glasen köper vi från Zeiss. Optica erbjuder ett brett spektrum av synundersökningar såsom ögonhälsoundersökningar, sklerallinstillpassningar, tårananlyser, nattlinser m.m. med de senaste instrumenten, bl.a. annat OCT.

Optica är måna om att alla har det bra, så de erbjuder bra villkor, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Du arbetar mitt i Helsingborg, på anrika Kullagatan i fina lokaler med den absolut senaste teknologin.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com, med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar per mail. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på Dreamwork telefon 042-17 66 11 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se.
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)