Framåtlutande operatörer till EVOFILM i Helsingborg

Framåtlutande operatörer till EVOFILM i Helsingborg

Vi söker positiva och målmedvetna operatörer till EVOFILM i Helsingborg, är det du?

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att producera skuren solfilm skräddarsydd för olika bilar. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetssäkring och paketering. Arbetet leds av en kunnig produktionsledare för att säkerställa en effektiv- och högkvalitativ produktion samt att de dagliga produktionsmålen nås. Ingen tidigare erfarenhet krävs då utbildning sker på plats.

Din profil

Vi söker en person som tycker det är roligt att jobba och har en vilja att producera samt arbeta efter uppsatta mål. Du ska vara noggrann i ditt arbete, förstå vikten av att leverera kvalitet och kunna hålla det tempo som krävs för att nå ditt dagliga produktionsmål. God fysik krävs då arbetet utförs stående hela dagen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen
  • Svenska i tal och skrift
  • Urvalsförförande sker efter personlig tillämpnling.
Om tjänsten

Projektet löper från och med mars till och med september med möjlighet till förlängning.

Utbildning ingår och man räknas uppnå produktionsmål efter 4 veckor.

Tidsbegränsad anställning, 6 månader som uthyrd konsult av OnePartnerGroup.

Arbetstiderna är måndag-torsdag 07:30-16:00 fredag 07:30-15:00.

Lön enligt kollektivavtal.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVOFILM är ett Helsingborgsbaserat företag som via webbhandel säljer färdigskuren solfilm till privatpersoner i hela Norden. EVOFILM erbjuder färdigskuren solfilm till mer än 500 olika bilmodeller med marknadens bästa garantier. Läs mer om företaget på www.evofilm.se