Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:
Vi på OnePartnerGroup söker nya medarbetare som vill jobba både heltid och deltid hos oss ute hos våra kunder inom lager och logistik! 
Dina arbetsuppgifter kommer bestå framför allt av motviktstruckkörning, skjutstativskörning och ledstaplare men också plock och pack. Vi söker dig som trivs med ett högt arbetstempo och har förmågan att ta egna initiativ. Du är snabblärd och noggrann och kan effektivisera ditt arbete i lag med dina arbetskamrater. Det gäller att ha ett bra sinne för logistik och framför allt ett gott humör.


Din profil:
Vi söker dig som har god vana vid att köra motviktstruck, skjutstativ och ledstaplare samt är noggrann och engagerad i ditt arbete. För att kunna arbeta ute hos våra kunder krävs det att du är ansvarfull, flexibel och ser nya utmaningar som möjligheter att utvecklas genom. Då det ofta kan innebära fysiskt krävande arbete ser vi gärna att du är en person i god fysik som uppskattar ett aktivt arbete.

Arbetstiderna är förlagda under både dag, kväll och natt


Krav:
  • Körkort B
  • Truckkort A+B (erfarenhet krävs av ovanstående trucktyper)
  • God svenska i tal


Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefonansökningar sker endast via annonsen
 
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se