Dispatcher till ledande logistikbolag i Helsingborg!

Dispatcher till ledande logistikbolag i Helsingborg!

Är du en fena på logistik? Är du redo för en utmaning hos ett av världens ledande logistikbolag? Se hit!


Dina arbetsuppgifter

Som Dispatcher ska du dirigera transporter för att kontrollerat och kostnadseffektivt hantera och optimera det dagliga flödet av gods och trailers. Du kommer på daglig basis använda befordrings- och transportsätt som finns till förfogande för att optimera transporterna kostnadseffektivt och enligt kunds bokning. I rollen har du befogenhet att ta nödvändiga operativa beslut för att garantera driften. Du rapporterar direkt till produktionschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Trafikplanering enligt process/instruktioner
  • Arbeta aktivt mot uppställda KPI:er
  • Säkra lastkapacitet på daglig basis
  • Avvikelserapportering
  • Kommunikation med både kunder och internt
  • Uppföljning av transportperformance och kvalitet
Tjänsten är förlagd på heltid under dagtid men viss beredskapstjänstgöring utanför ordinarie arbetstid förekommer. Placeringsort Helsingborg.

Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker sig som har en teoretisk 3-årig gymnasieutbildning samt arbetslivserfarenhet som transportplanerare eller Dispatcher. Eftergymnasial utbildning inom logistik är meriterande. För att trivas i rollen tror vi att du har en vana av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt utan att tumma på noggrannheten. I rollen är det viktigt att du besitter förmågan att effektivt kunna planera och organisera ditt arbete samt att du kan blicka framåt och arbeta proaktivt. Du är flexibel i ditt förhållningssätt gentemot arbetets planering och du kan snabbt planera om då du arbetar i en fartfylld vardag.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och det är meriterande om du har kunskaper i tyska och/eller annat centraleuropeiskt språk. Du har goda datorkunskaper och är van använder av MS Office.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se