Dansktalande arbetsmyra för heltidstjänst till kundtjänst

Dansktalande arbetsmyra för heltidstjänst till kundtjänst

Brinner du för att svara i telefonen och ge kunden ett leende på läpparna innan ni avslutar samtalet? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på ett callcenter;där du hjälper deras kunder med support. Dina;arbetsuppgifter kommer vara främst inom;teknisk support med fokus på;inkommande telefonsamtal, mail och även chatt. Du kommer arbeta mycket självgående och förväntas lösa knepiga situationer, men med stöttning av kollegor. Vid introduktion kommer du att få en tre dagars upplärning så tveka inte att söka även om du inte har någon tidigare konkret erfarenhet.

Tjänsten är en heltidstjänst förlagd på konstorstider från 09.00- 17.00 i maj och;09.00-18.00 juni, juli och augusti. Därefter är det 09.00-17.00 tills maj som gäller. Du utgår från Helsingborg.

Din profil

Du som söker är en glad och social prick som värdesätter humor på din arbetsplats. Du talar flytande danska och engelska. Denna tjänst passar dig som har ett stort intresse för teknik och det är även meriterande om du har någon typ av utbildning inom det. Även så brinner du för att göra kunden nöjd och att ha ett bra kundbemötande kommer naturligt för dig. Du ser inga hinder med stressiga situationer där du självgående ska lösa situationen, på ett effektivt sätt.

KRAV:

Tala flytande danska

Flytande engelska i tal och skrift

Serviceminded

Meriterande

Tekniska kunskaper

Erfarenhet av kundtjänst eller telefonistarbete

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se