Byggledare till Network Projectum

Byggledare till Network Projectum

Om kundföretaget

Oavsett om vi pratar om optisk fiber i marken eller radiovågor i luften är Network Projectum rätt företag för att anta utmaningen. Med sin fleråriga kunskap inom fiber och telekom levererar de kundanpassade lösningar där inget uppdrag är för stort eller för litet. Projektledning, projektering, installation och drift är vad Network Projectum erbjuder.

Network Projectum har gedigen erfarenhet av den tekniska infrastrukturen där du får bidra med din kunskap samtidigt som du får möjligheten att tackla framtidens tekniska utmaningar. Här tillhör du ett nytänkande, expansivt företag med korta beslutsvägar och otroliga utvecklingsmöjligheter. Läs mer på www.networkprojectum.se

Missa inte chansen att jobba för ett växande företag inom fiber och telekom!

Dina arbetsuppgifter

Som byggledare på Network Projectum kommer du ha ett helhetsansvar för projektet från start- till slutskede. Du kommer i din roll agera arbetsledare mot underentreprenörer, budgetarbete samt passa en tidsram samtidigt som du löpande stämmer av kvalitén i projektet. Det förekommer daglig kontakt med alla projektets involverade parter, vilket är allt från entreprenörer och beställare till myndigheter och kommuner. Ditt arbete kommer vara en viktig del av projektets framväxt och det krävs att du besitter ett stort och genuint engagemang för byggnation eller anläggning. Projektens omfång är allt ifrån 10 till 100 mkr.

Projektet beräknas att sträcka sig som minst över 2020 och därefter finns det goda chanser till förlängning.

Din profil

Om du i dagsläget är projektledare, arbetsledare eller byggledare med bakgrund från byggnation eller anläggning har du rätt förutsättningar för att axla rollen som byggledare hos Network Projectum. Erfarenhet från fiber-/telekombranschen är meriterande men inget krav.

Då du kommer ha ansvar för projektplanering och budget ser vi det som en stark merit om du besitter kunskap från entreprenadjuridik, entreprenadekonomi och AB/ABT. För att kunna hålla tids- och budgetplaner krävs det att du är strukturerad som person. Du ser inga hinder, utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt.

För att axla rollen krävs det att du är kommunikativ då du på ett enkelt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer driva ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projektplaneringen.

Resor sker inom ditt geografiska område med utgångspunkt från Helsingborg med omnejd, därav är B-körkort ett krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se