Servicetekniker till Assa Abloy

Servicetekniker till Assa Abloy

Assa Abloy Entrance Systems är på stark frammarsch och vi söker därför en servicetekniker till Helsingborgsområdet. Vill du vara en nyckelspelare i Assas Abloy fortsatta framgångsresa som ledande leverantör av port- och dockingslösningar? Har du dessutom ett starkt kundfokus och gillar problemlösning så är detta tjänsten för dig. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Assa Abloy Entrence System är du Assas ansikte utåt. I din roll så kommer du både att arbeta med förebyggande underhåll, såväl som mer akut service av olika karaktär. Du innehar även en rådgivande roll gentemot kunden, där du har möjlighet att självständigt föreslå eventuella justeringar på deras befintliga portar. Du arbetar självständigt i ditt distrikt, men du ingår i ett team om cirka 8 tekniker, där ni innehar gemensamma träffar och utbildningar för att ytterligare bli vassare på service och underhåll.

Arbetet utgår från hemmet där du i din servicebil har det som behövs för att lyckas med ditt uppdrag. I rollen ingår det även viss dokumentation i servicesystemet, något som du gör under dagen. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag. www.onepartnergroup.se

Din profil

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill utvecklas med Assa Abloy Entrance Systems. Vi tror att du kanske har tidigare erfarenhet av servicearbete och att du är redo att ta nästa steg eller har genuint intresse av att meka och även vill göra detta professionellt. Har du branscherfarenhet eller erfarenhet från en liknande bransch så anses det som meriterande. Har du dessutom kunskap inom elektronik, el, svets eller liknande är även det meriterande.
Som person är du social, självgående och har ett tydligt kundfokus. Du räds inte att arbeta självständigt men kan även arbeta i team, då det vid större jobb förekommer att ni arbetar parvis/teamvis. Du är bra på att ta olika personligheter och du gillar tekniska utmaningar. Du ser dig som en naturlig problemlösare som älskar kicken av ett löst problem. Låter detta som dig? Kliar det i dina meka-fingrar? Skicka då in en ansökan!

Läs mer om Assa Abloy Entrance Systems på www.assaabloyentrence.se

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup och du ansöker på onepartnergroup.se.
För frågor eller liknande; ta en kontakt med ansvariga rekryteringskonsult,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 21 apr (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se