Kantpressare sökes till Skruva Teknik

Kantpressare sökes till Skruva Teknik

OnePartnerGroup söker nu en kantpressare till Skruva Teknik, som ligger ca 2 mil utanför Helsingborg. Arbetstiderna är dagtid 7-15.45 måndag till torsdag och 7-13 på fredagar. Företaget tillämpar flextid. Tjänsten är en provanställning hos Skruva Teknik som är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning efter sex månader.

Om kundföretaget

Skruva Teknik driver en mekanisk verkstad, inriktad på legotillverkning av stålprodukter i korta serier.
Företagets specialitet är att tillverka avancerade skruvtransportörer som kombinerar extremt lång livslängd med hög kapacitet och snäva toleranser. Skruva tillverkar också andra stålkonstruktioner och gör kompletta maskinmontage.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av stycketillverkning av större metall och plåtkomponenter efter ritning. Du arbetar både självständigt och i mindre team. Arbetsprocessen består av mycket manuellt arbete där utöver kantpressning valsning, klippning i gradsax och övrigt verkstadsarbete ingår.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet och arbetat minst två år som kantpressare. Kanske har du ett jobb idag och letar efter en ny utmaning? Vi ser gärna att du har svetsat tidigare, annan bakgrund som plåtslagare eller ställare är också mycket meriterande. Du får gärna ha god datorvana. Truckkort är önskvärt, men inget krav.

Som person måste du vara mycket noggrann och brinna för att utföra ditt arbete med hög kvalité. Du skall vara självständig och ha en vilja att ta egna initiativ, samtidigt som du är lyhörd och villig att lära av företagets erfarna personal.

Lön enligt kollektivavtal. Företaget erbjuder förmåner som företagshälsovård, frukost och möjlighet till massage.
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 3000 medarbetare hittills verksamma på 43 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se