Driven Projektledare med starkt kvalitets- och kundfokus till Bensinteknik i Helsingborg

Driven Projektledare med starkt kvalitets- och kundfokus till Bensinteknik i Helsingborg

Vill du vara med och driva och utveckla vårt operationella arbete?

Vår tillväxtresa fortsätter! För att tillmötesgå våra kunders förfrågningar och fortsätta leverera entreprenad och service av högsta klass söker vi nu en Projektledare som kan ta ett helhetsgrepp över Bensintekniks operationella arbete.

Ohlssons-ägda Bensinteknik är en etablerad aktör med stor erfarenhet. Vi arbetar ovan och under mark på uppdrag av de stora oljebolagen i Sverige. Våra tjänster omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete.

Om rollen

Du tillträder en ny roll i Bensinteknik och en nyckelroll i företagets operationella arbete och företagets framtida utveckling. Som vår Projektledare är du direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Din roll är bred och omväxlande - du har operativa uppgifter och ansvar samtidigt som du har personalansvar samt bidrar strategiskt i frågor kring bolagets framtid.

En stor del av din roll som Projektledare ägnar du åt att leda projekt inom anläggning och entreprenad. Du är delaktig i hela projektfasen - från att upprätta och bevaka anbud till uppstart, genomförande och avslut i projektet. Du sköter kontakten med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners - du förhandlar priser/avtal, ansvarar för inköp av material och underentreprenad. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter/ansvar:
  • Projektredovisning, fakturering, rapportering och andra enklare ekonomiuppgifter
  • Upprätta avtal (ABT, AB-U 07)
  • Kundvård - du besöker kunder och pågående projekt och representerar Bensinteknik på mässor etc.
  • Arbetsmiljöarbete och riskbedömningar
Du rapporterar till VD men vår organisation är platt och dina interna kontaktytor är stora. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Helsingborg. Resor i tjänst förekommer i samband med kund- och arbetsplatsbesök vilket förutsätter att du har lägst B-körkort.

Om dig

För oss är det viktigt att du är och vill vara närvarande, tillgänglig och synlig - för din personal men även för våra kunder och samarbetspartners. Du förstår värdet av att bygga goda relationer, internt såväl som externt. Du är en naturlig och tydlig ledare som har förmågan att fatta snabba beslut för att driva arbetet framåt. Vår verksamhet och vårt goda rykte i branschen bygger på att vi alltid levererar hög kvalitet och ger våra kunder en service i världsklass - det är viktigt att du liksom oss andra har ett starkt kvalitets- och kundfokus i allt du gör. Du har förmågan att se helheten såväl som detaljer och du förstår vikten av att bygga processer och rutiner som underlättar för dina kompetenta medarbetare.

Kanske arbetar du redan idag i drivmedelsbranschen och känner att du är mogen att ta nästa steg i karriären och samtidigt axla ett större ansvar. Kanske är du idag verksam inom entreprenad-, byggnads- eller anläggningsbranschen som projektledare eller liknande.

Ansökan

Känns det som en match? Då ser vi fram emot din ansökan. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-01-20. Du bifogar ansökan genom att trycka på ”Sök tjänst.” Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vid mer specifika frågor om företaget eller tjänsten vänligen kontakta Personalchef, Thomas Svanberg via telefon 010-45 00 246.

Om Bensinteknik

Bensinteknik bygger, underhåller och sanerar bensinstationer i Sverige. Arbetet sker både ovan och under mark åt oljebolagen. Verksamheten omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Bensinteknik ansvarar fullt ut för projektering, konsultation samt installation. Egen verkstad servar med allt från reparation och leverans av drivmedelsutrustning. För mer information om Bensinteknik besök: www.bensinteknik.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (10 dagar kvar)