Nu söker vi två Fullstack-utvecklare till Helsingborgskontoret

Nu söker vi två Fullstack-utvecklare till Helsingborgskontoret

Brinner du för att utveckla lösningar som automatiserar och effektiviserar kundens vardag? Vill du jobba med projekt som är innovativa, ofta från ax till limpa och spänner över flera branscher inom SMB-segmentet?

Gillar du kombinationen av att göra både skräddarsydda och standardiserade lösningar till våra kunder, samt supportera, förvalta och vidareutveckla existerande lösningar? Är du lösningsorienterad, gillar att tänka kreativt i dialog med kund med programmeringen som verktyg? Som Fullstack utvecklare kommer du att utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder samt förvalta och vidareutveckla existerande lösningar.

Om verksamheten
Office Management IT i Helsingborg är ett stabilt företag i tillväxtfas med spännande kunder. Vi har försett företag och organisationer i både privat och offentlig sektor med IT-lösningar i 40 år. Koncernen Office Management kännetecknas av framåtanda och fortsätter att expandera i Sverige, Norge och Finland med siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. På Helsingborgskontoret får du 55 härliga kollegor.

Hos oss blir du en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för våra kunder och samtidigt ha kul! Vårt synsätt är att rätt person blir delaktig i både sin egen och företagets utveckling och framgång. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i arbetet samt friskvårdsbidrag och sjukförsäkring.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av hur företag fungerar, hur deras vardag kan göras effektivare och gillar att jobba i högt tempo med flera samtidigt pågående arbetsuppgifter. Du är van vid att ta eget ansvar, driva dina arbetsuppgifter internt och mot kunder, men du jobbar gärna i team med andra kompetenta konsulter. Du agerar med teknisk trovärdighet och kan leverera en lösningsvision i kundmötet samt bidra i kundleveransen.

Du är utvecklare med minst 5 års erfarenhet och har goda kunskaper i:
  • PHP
  • C#
  • SQL Server, MySQL
  • HTML, Javascript & CSS
  • Webbserver lösningar i Windowsmiljö
  • Utvecklingsmiljöer såsom Visual Studio, SQL Server Management Studio
Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, liksom körkort med tillgång till bil. Erfarenhet av Visma-produkter, Laravel, JQuery, Vue.js och Qlik-produkter är fördelaktigt. För att trivas bra i tjänsten är du en prestigelös person som gillar att lära dig nya saker och inte rädd för att prova på.

Du håller dig tekniskt uppdaterad och följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna inom området. Du har ett strukturerat arbetssätt, och gillar problemlösning och tekniska utmaningar, och sätter kunden i centrum för att skapa bra användarupplevelser. Som person är du utåtriktad och driven och har lätt för att samarbeta i ett team. Du har förmåga att arbeta självständigt med stort eget ansvar och en stark vilja och drivkraft att utvecklas vidare i en entreprenörsorienterad miljö.

Hos oss blir du en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för våra kunder och samtidigt ha kul! Vårt synsätt är att rätt person blir delaktig i både sin egen och företagets utveckling och framgång.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.com
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 28 feb (12 dagar kvar)