Systemutvecklare/Verksamhetskonsult

Systemutvecklare/Verksamhetskonsult

Nu söker Office Management IT Helsingborg fler utvecklare till sitt team. Rätt person kommer att ingå i en grupp med konsulter där vi ser att du bidrar med din kompetens i olika utvecklingsprojekt och supportärenden. Vi jobbar för fullt med att digitalisera processer ute hos våra kunder. Projekten är innovativa, ofta från ax till limpa och spänner över flera branscher inom SMB-segmentet.

Office Management IT Helsingborg är ett stabilt företag i tillväxtfas med spännande kunder. Vi har försett företag och organisationer i både privat och offentlig sektor med IT-lösningar i 40 år. Koncernen Office Management kännetecknas av framåtanda och fortsätter att expandera i Sverige, Norge och Finland med siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor.

Tjänsten
Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder samt supportera, förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Programmering är en del av jobbet men att förstå kundens verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat i dialog med kund, är en lika viktigt.

Vi söker dig som är intresserad av hur företag fungerar, hur deras vardag kan göras effektivare och gillar att jobba i högt tempo med flera samtidigt pågående arbetsuppgifter. Du är van vid att ta mycket eget ansvar, driva egna arbetsuppgifter internt och mot kunder, men du jobbar gärna i team med andra kompetenta konsulter.

Din profil
Du är utvecklare med minst tre års erfarenhet och har goda kunskaper i PHP, MySQL, HTML, Javascript, CSS, Visual Basic, C# och Apache HTTP Server i Windows-miljö.

Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, liksom körkort med tillgång till bil.

Erfarenhet av Visma Business, Visma.net och andra Vismaprodukter, Qlikprodukter, Garp eller andra affärssystem är givetvis fördelaktigt.

För att trivas bra i tjänsten är du en prestigelös person som gillar att lära dig nya saker och inte rädd för att prova på. Du håller dig tekniskt uppdaterad och följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna inom området.

Som person är du utåtriktad och driven och har lätt för att samarbeta i ett team. Du har förmåga att arbeta självständigt med stort eget ansvar och en stark vilja och drivkraft att utvecklas vidare i en entreprenörsorienterad miljö.

Hos oss blir du en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för våra kunder och samtidigt ha kul! Vårt synsätt är att rätt person blir delaktig i både sin egen och företagets utveckling och framgång.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i arbetet samt friskvårdsbidrag och sjukförsäkring.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.com
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt (10 dagar kvar)