Älskar du Sharepoint och O365?

Älskar du Sharepoint och O365?

Nu söker Dreamwork för kunds räkning i Helsingborg en Microsoftspecialist. Kunden erbjuder dig en ansvarsfull roll med intressanta utmaningar i ett företag som drivs med hjälp av ett engagerat entreprenörskap.

Du har flera års yrkeserfarenhet med fokus på kundlösningar inom IT och vi se att du har mycket goda kunskaper inom Microsoft produkter bland annat O365 och SharePoint.

Din primära uppgift blir utveckling av kund i Office 365 med lösningar i SharePoint Online. Du ska få kunden att förstå möjligheter, funktionaliteter och användningsområde utan att prata obegriplig teknik. Du kommer bedriva en kundfokuserad och produktspecifik verksamhet på ett kvalificerat, proaktivt och kreativt sätt.

Du skall kunna bemöta och överträffa kundens förväntningar genom strategiskt, kostnadseffektivt och långsiktigt arbete. Du är också en viktig intern kunskapsresurs i Office 365 där du har ett helhetsperspektiv, du jobbar aktivt med att utveckla vårt kunderbjudande.

Din profil:
  • Arbetat med hela plattformen för Microsoft och Office365
  • Grundläggande kompetens inom Google plattform
  • Pedagogiskt lagd
  • Erfarenhet att arbeta i projekt
  • Vidareutveckla lösningar för kund
Körkort med tillgång till bil är en förutsättning, liksom god svenska och engelska i tal och skrift. Du är social, positiv, engagerad och räds inte att ta plats hos oss och våra kunder. Du är en engagerad lyssnare och ser problem som spännande möjligheter.

Vi erbjuder dig att bli en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för våra kunder och samtidigt ha kul!

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i arbetet samt även friskvårdsbidrag och sjukförsäkring. Vi vet att rätt person blir delaktig i företagets utveckling och framgång.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.com
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)