Teknikintresserad säljare till Relevator // Helsingborg

Teknikintresserad säljare till Relevator // Helsingborg

En lucka i logistiksverige. Det var upptäckten som senare skulle resultera i Relevator - det snabbväxande företaget och pionjären i logistikbranschen. Att erbjuda en digital marknadsplats för att återanvända lagerautomation var det nämligen ingen annan som tänkt på tidigare. Tills vi gjorde det. Idag är vi ett snabbväxande företag som gör begagnad lagerautomation attraktivt och tillgängligt för alla företag som vill automatisera sitt lager. Samtidigt som outnyttjade resurser blir nyttjade och miljön lite mer hållbar. Bra va? Marknaden för logistikbranschen och e-handeln växer i raketfart och vi med den. Så, tillsammans med Oddwork, letar vi nu efter en prestigelös problemlösare som vill forma framtiden för Relevator. Är du vår nya säljare?Som säljare

Hos oss på Relevator kommer du att få möjligheten att forma både vårt företag, din egen roll och expansionsfasen för vår nya produktkategori transportbanor. Som bolagets första kontaktperson inom området får du stort inflytande i strategi, planering och utförande när du bygger upp och bearbetar vår kundstock av säljare och köpare. I tätt samarbete med grundarna Mats och Niklas, sätter du strukturer och processer för att optimera våra arbetssätt, prospekteringsmetoder och leadsgenering. Målet? Att säkerställa effektiva och bra leveranser mellan säljare och köpare av transportbanor. Självklart kommer du även att få glänsa i din hemmiljö (alltså i kundmöten) när du sprider ordet om vårt varumärke runt om i Sverige och Norden. En remote arbetsplats väntar, men självklart finns alltid våra kontor och kollegor i Stenungsund och Stockholm när du behöver tanka inspiration och gemenskap. Välkommen till en rolig, utmanande och varierande tjänst!

Tre snabba:

Va med i det centrala maskineriet (läs: bolagsbyggandet)

Samarbeta med dina tre nya goa kollegor - Hej från Niklas, Mats och Ted

Ta del av en flexibel roll med stor frihet att driva ditt arbetsområde mot nya höjder

Vi söker dig som...
... är intresserad av sälj, marknadsföring och företagande. För hos oss behöver du inte välja - du får nämligen lite av varje. Du är en social och optimistisk person med en stark framåtanda som får dig att våga testa nya saker. Din tidigare erfarenhet av branschen har gjort dig trygg och van i din roll. Den dagen banorna inte rullar fram som det var tänkt och du stöter på problem, vet du vem du ska ringa. Du har en fallenhet för att knyta kontakter och med din självgående approach, din tekniska förståelse och din starka entreprenörsanda tar du dig an nya utmaningar - alltid med samma serviceinriktade och prestigelösa inställning.

Våra önskemål till dig:

Minst 3 års erfarenhet av transportbanor eller lagerautomation

Erfarenhet av försäljning? Toppen, men viktigast av allt är din branscherfarenhet

Flytande svenska samt bra kunskaper i engelska

Körkortet bär du alltid med dig i plånkan

Varför Relevator?
En platt organisation med snabbt beslutsfattande och en händelserik resa framför oss - välkommen till Relevator! Med målet att bli det första valet för köpare och säljare av begagnad lagerutrustning i Norden, kommer du att spela en viktig roll i vår expansionsfas. Hos oss väntar en crash course i bolagsbyggande, där du får möjlighet att delta i små som stora beslut och forma framtiden för vårt företag. Om flexibla arbetstider, självständigt arbete och utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch lockar dig, då är vi platsen du söker. Författa brevet om dig själv och skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att ses!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Ditt hemmakontor och bilen

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-16

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.