Fukttekniker sökes till Ocab i Helsingborg

Fukttekniker sökes till Ocab i Helsingborg

Nu utökar vi teamet i Helsingborg med ytterligare en duktig medarbetare. Vi söker därför en självständig och driven fukttekniker till en omväxlande och utvecklande tjänst hos oss.

Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga skador och hantera dessa från utrivning/avfuktning fram tills dess att de är återställda. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning och andra åtgärder i samband med vattenskador, samt med utredningar relaterade till fuktproblem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Har förmågan att arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda
  • Har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
  • Har god datavana
  • Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Har B-körkort (krav)
  • Erfarenhet av byggnationer och konstruktioner är meriterande
  • Utbildning och vana av Meps kalkylering är meriterande
  • Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/ provtagningsmetodik är meriterande
  • Erfarenhet av rivning/sanering inför avfuktning är meriterande
För att trivas i denna roll ska du vara arbetsvillig, effektiv och flexibel. Du är en problemlösare som strävar efter en hög kvalité på ditt arbete.
Inom Ocab arbetar vi aktivt med vidareutbildning, genom både interna utbildningar och externa kurser, och erbjuder dig möjlighet att vara med och växa med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Torell eller Joakim Salwén på telefon 040-680 82 10.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka dina ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via annonsformulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2018-06-30, vi önskar tillsätta tjänsten snarast och intervjuar kandidater löpande. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Referens: Tekniker Helsingborg

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter. Ocab omsätter omkring 800 Mkr och har cirka 750 medarbetare. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Ocab erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.