Innovativa OX2 söker dig med kunskap om lantbruk till spännande projekt!

Innovativa OX2 söker dig med kunskap om lantbruk till spännande projekt!

Dina arbetsuppgifter

I denna spännande roll som marknadsanalytiker hos OX2 erbjuds du möjligheten att arbeta självständig och vara kreativ i ditt arbetssätt. Du lär känna branschen och samlar in kvalificerad information för att driva verksamheten framåt. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Beskriva vilka alternativ som finns för avsättning av produkten givet regelverk och certifieringar (tex SPCR120 och KRAV)
  • Skapa översikter över hur avsättningsmarknader ser ut samt genomföra konkurrensanalyser och prissättningsanalyser
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i projektform, och vi tror att detta projekt kommer att ta ungefär två månader att slutföra. Du kommer ansvara för en del i projektet, och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och har en nyfikenhet för att lära känna branschen.

I denna tjänst erbjuds du möjligheten att variera din arbetstid mellan att arbeta 20-40 timmar/vecka. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med arbetsplats i Helsingborg.

Din profil

Vi söker dig som har en pågående/färdigställd utbildning som agronom, lantmästare eller motsvarande och vi ser att du besitter ett stort intresse för lantbruk och biogödsel. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med liknande projekt tidigare och/eller har goda kunskaper inom lantbruk. Du bör ha goda kunskaper om växtnäring, kväve och fosfor.

Som person tror vi att du är driven och ser till att få saker gjorda och du har heller inget problem med att arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan använda både det svenska och engelska språket flytande, i muntlig och skriftlig form. Du bör dessutom vara en person som har lätt för att ta kontakt med nya människor för att få fram underlag för detta projekt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring, Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OX2 är en innovativ organisation som arbetar med att utveckla, bygga, finansiera och förvalta anläggningar som producerar förnybar energi i norra Europa. OX2 verkar för en 100% hållbar och förnybar energisektor och är idag en av de största biogasproducenterna i Sverige! OX2 producerar biogas och biogödsel i två anläggningar som är belägna i Helsingborg samt Sävsjö. I Helsingborg äger OX2 även en fjärrvärmeanläggning.

Nu behöver OX2 förstärkning för ett projekt som rör området biogödsel och organisationen eftersöker en projektledare/marknadsanalytiker med goda kunskaper kring lantbruk och biogödsel.