Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

EKONOMIASSISTENT

Är du en strukturerad och ordningsam person som älskar siffror och ekonomi? Trivs du med att arbeta på en familjär och prestigelös arbetsplats med snabba beslutsvägar? Då har vi din nya utmaning! Vi på Norrvidinge söker nu en ekonomiassistent.

Norrvidinge
är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt med god lokal förankring.

Vi vill växa med våra kunder som uppskattar vår höga flexibilitet och våra duktiga medarbetare. Vi försöker alltid att se helheten i erbjudandet till kunden. Läs gärna mer på företagets hemsida norrvidinge.se.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:

·
Daglig scanning och verifiering av leverantörsfakturor

·
Kontering och matchning av leverantörsfakturor

·
Hantering av påminnelser och inkassokrav

·
Betalning och återrapportering av leverantörsfakturor

·
Administrera anläggningsregister

·
Administrera lån- och leasingkontrakt

·
Back-up inom kundreskontra

·
Vara behjälplig vid bokslut och avstämningar

Din profil

Förutom din kompetens är även din personlighet viktig för oss. Du som söker bör vara en engagerad och ansvarsfull person och van att arbeta självständigt men ändå en god lagspelare. Du är ambitiös och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du är inte rädd att ta i där det behövs. Du anser det är viktigt att leverera hög servicekänsla både gentemot kunder och kollegor. Du trivs i en roll där man tillsammans hittar lösningar.

Vi vill att du som söker har arbetat i en liknande roll i minst 2–3 år samt har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av åkeribranschen. Vi arbetar idag i Navision, Hogia samt NEXT varför erfarenhet av dessa är meriterande.

Låter detta som ett jobb för dig.
Tveka inte att söka redan idag. Ansökningar skickas till jobb@norrvidinge.se. Dock senast 23 oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Christian Larsson, ekonomichef 070–3900949. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Christian Larsson
Telefon 070-3900949
Email Mejla Christian Larsson
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)