Norlandia Förskolor söker två förskollärare och en barnskötare till Förskolan Utforskaren i...

Norlandia Förskolor söker två förskollärare och en barnskötare till Förskolan Utforskaren i...

Vi söker skickliga förskollärare och barnskötare med sikte på framtiden! Inom Norlandia har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi önskar att du är; lösningsfokuserad, driven, positiv, kompetent, modig, nyfiken & kreativ. Vill du bli den som bygger Norlandias väg framåt med oss?

Är du en skicklig förskollärare eller barnskötare med sikte på framtiden?

Att arbeta i Norlandia Förskolor ställer krav på dig som förskollärare eller barnskötare och medarbetare där vi skapar varandras arbetsmiljö, barnets lärmiljö och framtidens medborgare.

Ett hälsofrämjande arbete genomsyrar Norlandias förskolor genom näringsrik mat lagad med pedagogisk medvetenhet av utbildade kockar i vårt matkoncept MatMedSmak. Norlandia prioriterar fysisk aktivitet såväl som avslappning på förskolorna genom Norlandia Skuttet där siktet är inställt på ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Norlandia utmanar förskolans roll i samhället och i framtiden. I din roll som förebild, för både barnen och kollegorna formar ni tillsammans barnets utbildning och skapar förutsättning för att nå ut med undervisning och in med omtanken.

Inom företaget har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi utgår från Norlandias värdegrund CARE (Competence Ambitious Respect Energetic) där din yrkesroll, dina relationer, ditt bemötande och engagemang ihop med viljan gör skillnad. Du lägger grunden till en trygg och lärande miljö med nyfikenhet och omtanke där barnen mår bra och är aktiva. Tillsammans skapar vi en miljö där grunden för ett livslångt lärande byggs.

Ett gott samarbete mellan föräldrar och dig som pedagog är viktigt för oss. När föräldern känner förtroende känner barnet också trygghet och glädje och kan utvecklas på bästa sätt.

Kunskap & Innovation är vår pedagogiska identitet, ett innovativt arbetssätt som utgår från varje barns enskilda förmågor, kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du uppmuntrar och inspirerar barnet att lära sig och vilja mer. Med genomtänkt lärmiljö, en god undervisning och ett utmanande förhållningssätt skapar vi nya upptäckter - varje dag, tillsammans!

Vi önskar att du är:
  • Lösningsfokuserad
  • Driven
  • Positiv
  • Kompetent
  • Modig
  • Nyfiken
  • Kreativ
Hos oss

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, nätverksträffar, arbetslagsansvar och spännande utmaningar. Du som engagerad pedagog är tveklöst vår viktigaste resurs för att ge Norlandias barn en bra start i livet. Allt ifrån en trygg inskolning, en god omsorg och förstklassig pedagogisk undervisning, till att varje dag göra det där lilla extra som skapar mervärde för våra barn och vårdnadshavare.

Norlandia ska vara en referens i samhället!

Vill du bli den som bygger Norlandias väg framåt med oss?

Denna rekrytering sker i samarbete med rekryteringsföretaget Affektor Group. Sök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Notera att ansökan inte kan göras via e-post. Er ansökan till Affektor Group hanteras med ansökningssekretess.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller andra rekryteringsbolag i denna rekrytering.

Övrigt

Övriga frågor besvaras av Förskolechef Mirella Beck på 073 - 309 82 82.

Norlandia Förskolor driver ett 60-tal förskolor i Sverige utifrån dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kommuns riktlinjer och förväntningar. Läs mer på www.norlandiaforskolor.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan (31 dagar kvar)