Controllerassistent NSVA

Controllerassistent NSVA

Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu en controllerassistent, nyutexaminerad eller med 1–3 års erfarenhet av arbete som ekonom. Det är särskilt meriterande om du dessutom har utbildning i eller erfarenhet av arbete med inköpsplanering och/eller uppföljning.

Som controllerassistent på NSVA kommer du att tillsammans med vår inköps¬controller arbeta med avtals- och inköpsuppföljning, men också arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, m.m. tillsammans med övriga på ekonomifunktionen.

I arbetet ingår att stödja våra återkommande processer för affärsplan, budget och bokslut. Rollen kan också innefatta extern rapportering liksom framtagning av andra beslutsunderlag.

För att fungera i rollen behöver du vara samarbetsinriktad då rollen innebär många kontakter, främst inom NSVA 's många skiftande avdelningar. Då vi är en liten avdelning som behöver hjälpas åt i stora och små uppdrag behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig efter förutsättningar som ibland växlar snabbt. Då du kommer att jobba självständigt med flera parallella uppdrag, både operativa och strategiska, är det viktigt att du själv kan skapa en struktur för ditt arbete och hålla uppsatta mål. Just variationen mellan strategiskt och operativt gör att det också kan vara en fördel att vara uthållig, för att klara att vara effektiv och engagerad även i långsiktiga frågor.

Kvalifikationer
Du ska som lägst ha kandidatexamen i ekonomi (civilekonom eller liknande relevant område) samt kunna kommunicera obehindrat i skrift och tal på svenska. I din befattning ska du hålla deadlines samt vara både proaktiv och noggrann. Som person är du självgående, professionell och hungrig på att lära dig mer. Du har förmågan att växla mellan olika typer av uppdrag och uppgifter.

Du har naturligtvis en god IT-vana och ett intresse av att lära dig nya verktyg.

Din utmaning
  • En spännande och utvecklande miljö för kandidater som vill arbeta på ett av Sveriges största vattenföretag
  • En tjänst med stor bredd som ger dig möjlighet att delta i flera av företagets ekonomiprocesser samt att vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. En möjlighet för den ytterst kvalitetsmedvetna kandidaten
Din profil
  • Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med 1–3 års erfarenhet av arbete som ekonom.
  • Du har lätt för att samarbeta, prestigelös och med en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Du erbjuds en viktig och synlig tjänst hos NSVA. Som controllerassistent får du insyn i alla olika delar av verksamheten med alla möjligheter till en spännande fortsatt utveckling

Mer information
För ytterligare information är du välkommen att kontakta ekonomichef Johan Jönsson, tel 010-490 97 53. Vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Johan Jönsson
Telefon 010-490 97 53
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nsva.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 220 medarbetare.