Säljare Service till

Säljare Service till

Vår vision - Rent vatten för alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld och utvecklas inom försäljning i ett miljötekniskt företag?

Service Säljare
för svenska marknaden - Göteborg / Mariestad / Klippan
Nordic Water är ett ingenjörsföretag med passion för att utveckla innovativa, tekniska lösningar och produkter som revolutionerar vår bransch. Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water är en av de största aktörerna på en global marknad. Våra kunder finns över hela världen och försäljningen sker både direkt och via distributörer. Vår försäljning består i allt från enskilda produkter till större projekt samt eftermarknad.

Vi erbjuder nu en tjänst som utesäljare i vårt Service- och eftermarknadsteam för den svenska marknaden, region Mälardalen alternativt Sydväst. I den här rollen blir Du en värdefull kollega i vårt mål att fortsätta öka vår eftermarknadsaffär. Du kommer att ha en fri roll där din förmåga att planera strategiskt och driva ett aktivt säljarbete i fält är nyckeln till framgång. Jobbet är varierande med både självständigt arbete och nära samarbete med vårt back-office. För rätt kandidat finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom både gruppen och i andra delar av organisationen.

Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning av service- och reservdelar till våra kunder som finns inom både kommunal vattenrening och industrisektorn. Vi erbjuder tjänster inom löpande underhåll, reparation, servicekontrakt och reservdelar. Du kommer att arbeta nära dina kunder med att ta fram projektspecifika och situationsanpassade lösningar för att ge kunden både den bästa tänkbara servicelösningen och en god driftsäkerhet. Resor inom Sverige är en del av tjänsten.

Din profil
Vi värderar inställning och rätt attityd högt. Därför är specifik utbildning inte ett krav men vi tror att teknisk utbildning inom mekanik, kemi, process eller motsvarande är en bra grund. Vi ser gärna att Du har erfarenhet inom ett eller fler av följande områden:
  • Erfarenhet från försäljning av tjänster och varor till offentlig sektor och industri
  • Erfarenhet från teknisk service inom både mekanik och styrsystem
  • Tidigare erfarenhet från vattenreningsbranschen
Branschen, liksom Nordic Water, utvecklas kontinuerligt och därför är det viktigt att Du har ett eget driv att alltid fortsätta utvecklas. Som person drivs Du av att utveckla kundrelationer och att jobba med ständiga förbättringar inom det egna ansvarsområdet. Då Nordic Water har en matrisorganisation är det viktigt att Du kan bygga ditt eget interna nätverk.

Vi hoppas att du finner tjänsten intressant och vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Vid något av våra kontor i Göteborg, Mariestad och Klippan alternativt med utgångspunkt från hemmet.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Director, Service & Aftersales Richard Bälter på +46705727054. Välkommen med in ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 23 maj. Alla ansökningar skickas in via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com

Sökord: Försäljningsingenjör, servicetekniker