Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

NOMOR SYD SÖKER NU AVTALSANSVARIG SKADEDJURSTEKNIKER TILL HELSINGBORG.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en ansvarstagande person som i första hand skall arbeta med förebyggande inspektioner och revisioner hos våra avtalskunder. Det innebär dels ett återkommande och kontinuerligt förebyggande skadedjursarbete men även att åtgärda och sanera akut hos dessa kunder. I denna tjänst så krävs det att du kan organisera och planera ditt eget arbete samt att du har goda kunskaper om digital återrapportering och förståelse för uppsatta deadlines. Du bör även ha ett brinnande intresse för teknik och vissa kunskaper inom elektronik då det behövs i arbetet.

Du har god vana av att kommunicera med människor i både tal och skrift på olika beslutsnivåer då denna tjänst kräver att man kan förklara problembilder så att olika mottagare förstår budskapet.

Du kommer till största del att arbeta självständigt men även i viss mån tillsammans med kollegor beroende på uppdragets storlek och art. Arbetet ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Då tekniker normalt utgår hemifrån så har vi ett behov att rekrytera personal som bor i Helsingborg med omnejd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6-månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet gärna från serviceyrken med mycket kundkontakt, många av våra medarbetare kommer med bakgrunder från bevaknings- branschen, livsmedelsbutik, hotell- och restaurang eller byggbranschen.
Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag så är detta något för dig! Du talar och skriver svenska obehindrat det är även viktigt att du har kunskaper i engelska. B-körkort för manuell växel är ett krav.

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt. Endast skriftlig ansökan.

Du sänder ansökan till rekrytering.syd2@nomor.se och märker din ansökan "Avtalsansvarig skadedjurstekniker Helsingborg".

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.