Skadedjurstekniker till Helsingborg

Skadedjurstekniker till Helsingborg

Beskrivning av tjänsten
Vi söker skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Syd med placeringsort Helsingborg som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra saneringar av skadedjur och inspektioner inom tjänsteområdet skadedjur ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänster. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.

I denna roll är det även viktigt att du är en person som får energi av att ha full fart på jobbet och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Här kommer du få möjligheten att röra dig från kund till kund för att hjälpa dem med deras specifika behov.

Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Förnuvarande gäller detta en tim-anställning som kan leda till en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kommunikativ och serviceinriktad. Du har ett praktiskt handlag och är en lösningsorienterad person. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen. Innehav utav B-körkort är nödvändigt. (Manuell växellåda)

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 15 aug 2020. Endast skriftlig ansökan.

Du sänder ansökan till rekrytering.syd@nomor.se och märker din ansökan

"skadedjurstekniker HBG". Du finner mer information om Nomor på www.nomor.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Säkerhet & Skydd, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av ServiceMaster – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.