Projektledare/Konstruktör

Projektledare/Konstruktör

Vill du arbeta med att vara en del av dem som tar fram unika rostfria lösningar? Vad bra – läs det här!

Vi söker nu en projektledare/konstruktör till vår teknikavdelning, där vi designar rostfria pooler. Poolerna är ofta unika lösningar som kan ingå i allt från större offentliga byggprojekt till det lilla spa:t. Ditt jobb blir att kunna driva projektet både internt mot vår produktion och externt mot kunden och de olika intressenterna i byggprojektet. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller verkstadsarbete.

Dina arbetsuppgifter
  • Du driver projektet tillsammans med kunden externt mot byggintressenter (VA-installatörer, elektriker, snickare osv).
  • Du driver projektet internt gentemot vår produktion.
  • Du hjälper säljarna med tekniskt kunnande och deltar i offertprocessen.
  • Du gör beräkningar och ritar enklare 3-d skisser av pooler och tillbehör till offertunderlag.
  • Du ansvarar för leverantörskontakter.

Dina kvalifikationer
  • Du har goda kunskaper i AutoDesks programvaror (vi arbetar i Inventor) och arbetar obehindrat i MS Office.
  • Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift både på svenska och engelska.
Din profil

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och gärna jobbat några år inom verkstadsindustrin. Vi söker dig som kan hantera CAD, vi använder Inventor och AutoCAD, och som har för vana att ansvara för dina uppdrag avseende teknik, tid och kvalitet.

Det finns också möjligheter för dig med lägre utbildning eller mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom konstruktion, produktion och projektledning.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper, speciellt i tyska, är meriterande.

Eftersom du kommer att arbeta team krävs det att du kan samarbeta med olika typer av människor och därför tänker vi att du är prestigelös, en duktig lyssnare och både vill och kan skapa goda relationer.
Mer info
Kontaktperson Rune Newman
Telefon 076-148 38 85
Email Mejla Rune Newman
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://nitatorstainless.se/sv/
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika rostfria lösningar inte bara till bassänger och pooler utan även inom livsmedels-, kärnkrafts-, process-, miljö- och läkemedelsindustrin.

Kännetecknande för Nitator är att vi har en utvecklad
problemlösningsförmåga, innovativa idéer, ett stort kunskapsregister och lång samlad erfarenhet inom alla våra kompetensområden. Detta i kombination med en modern automatiserad tillverkningsanläggning på 7000 m2 gör oss till en av
Skandinaviens ledande tillverkare av högt förädlade produkter i rostfritt.

Vi erbjuder dig

Som anställd på Nitator får du möjligheten att utvecklas och utmanas i stora och små projekt. Vår tillverkning av annorlunda poollösningar håller på att expandera och vi ser en ljus framtid. Du kommer få vara en del i den utvecklingen som vi tror är början på något riktigt spännande!

Du kommer vara i en stimulerande arbetsmiljö med skickliga kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Vår företagskultur präglas av en dynamisk och utvecklande miljö för att kunna tillgodose våra kunders behov in i det sista. För att fortsätta vara ledande inom rostfritt stål krävs kompetent personal och vi vet att medarbetarna är vår viktigaste resurs. Samarbete och det egna ansvaret blir därför våra ledord för att ständigt kunna lära av varandra och utvecklas.