Montör till Nitator Stainless Steel

Montör till Nitator Stainless Steel

Vill du arbeta med unika rostfria lösningar? Bli en av oss på Nitator Stainless Steel!

Nitator växer och till vår produktion av unika rostfria lösningar för bl a livsmedelsindustrin söker vi montörer. Du blir en del av teamet som monterar våra legoprodukter efter ritning men även monterar på plats ute hos kund, både i Sverige och andra länder. Största delen av monteringen är av industrifrysar.

Dina kvalifikationer:

  • Ritningsläsning. Allt som monteras görs efter ritning varför du måste ha goda kunskaper i att läsa ritningar.
  • Tidigare erfarenhet från verkstadsarbete.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Du kan prata engelska.
  • Körkort B.

Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av montering och det är meriterande, men inget krav, att du har erfarenhet från att jobba utomlands eller på site.

Din profil:

Arbetet är fritt varför det krävs att du är drivande och kan sköta dig själv. Vi arbetar enligt ISO-standard så du behöver också vara noggrann i ditt arbete.

Vår verksamhet präglas av mångfald och vi ser det därför extra viktigt att du kan ta alla slags människor, skapa goda relationer och vara en god teammedlem, sympatisk och vänlig. Ute på jobb blir det extra viktigt att du kan samarbeta och ha god servicekänsla.

Vi ser att du har en bakgrund från någon yrkesskola och erfarenhet från verkstadsarbetet. Det finns även möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom montering, att lära på plats.

Anställningsformen är tillsvidare dagtidsarbete.
Vi har löpande ansökan så skicka in din intresseanmälan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Stefan Nickol
Telefon 0709994044
Email Mejla Stefan Nickol
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.instagram.com/nitator_stainless/?hl=sv
Sista ansökningsdag 11 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika rostfria lösningar inte bara till bassänger och pooler utan även inom livsmedels-, kärnkrafts-, process-, miljö- och läkemedelsindustrin.

Kännetecknande för Nitator är att vi har en utvecklad
problemlösningsförmåga, innovativa idéer, ett stort kunskapsregister och lång samlad erfarenhet inom alla våra kompetensområden. Detta i kombination med en modern automatiserad tillverkningsanläggning på 7000 m2 gör oss till en av
Skandinaviens ledande tillverkare av högt förädlade produkter i rostfritt.

Vi erbjuder dig som anställd på Nitator får du möjligheten att utvecklas och utmanas i stora och små projekt. Vår tillverkning av annorlunda poollösningar håller på att expandera och vi ser en ljus framtid. Du kommer få vara en del i den utvecklingen som vi tror är början på något riktigt spännande!

Du kommer vara i en stimulerande arbetsmiljö med skickliga kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Vår företagskultur präglas av en dynamisk och utvecklande miljö för att kunna tillgodose våra kunders behov in i det sista. För att fortsätta vara ledande inom rostfritt stål krävs kompetent personal och vi vet att medarbetarna är vår viktigaste resurs. Samarbete och det egna ansvaret blir därför våra ledord för att ständigt kunna lära av varandra och utvecklas.