SVETSARE INOM ROSTFRITT STÅL

SVETSARE INOM ROSTFRITT STÅL

Vill du arbeta med att vara en del av dem som tar fram unika rostfria lösningar? Vad bra – läs det här!
Nitator Stainless Steel växer och till vår produktion av rostfria lösningar till livsmedelsindustrin samt rostfria simbassänger söker vi svetsare.
Du ska vara kunnig i och ha erfarenhet av TIG-svetsning i rostfri tunnplåt. Svetslicenser är inget krav, de kommer att erbjudas på plats.

Din profil:
Som svetsare arbetar man mycket självständigt och ingår även i ett svetsteam. Arbetet är mycket fritt varför det krävs att du ska kunna arbeta självständigt och leda dig själv. Du behöver vara drivande, ansvarstagande och noggrann. Vi är certifierade enligt enligt ISO 9001 och arbetar efter denna standard.
Vår verksamhet präglas av mångfald och vi ser det därför extra viktigt att du kan ta alla slags människor, skapa goda relationer och vara en god teammedlem. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Krav:
– God kunskap i TIG-svetsning i rostfri tunnplåt 1-3 mm.
– God kunskap i ritningsläsning. Allt som svetsas görs efter ritning varför du måste ha goda kunskaper i att läsa ritningar.
– God kunskap i det svenska språket.
– Körkort för bil.

Meriterande:
  • Utbildningsbevis i heta arbeten
  • Truckkort eller traverskort är meriterande men inget krav.
  • Dokumenterad utbildning från någon yrkesskola.
  • Kunskaper i engelska.
Anställningsformen är tillsvidare dagtidsarbete, eventuellt med inledande provanställning.

Känner du att detta jobbet kan bli ditt så tveka inte. Sök redan i dag!
Vi gör löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Stefan Nickol
Email Mejla Stefan Nickol
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nitatorstainless.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika rostfria lösningar till livsmedels- och kärnkraftsindustrin. Vi bygger även rostfria simbassänger till offentliga och kommersiella kunder.

Kännetecknande för Nitator är att vi har en utvecklad problemlösningsförmåga, innovativa idéer, ett stort kunskapsregister och lång samlad erfarenhet inom alla våra kompetensområden. Detta i kombination med en modern komplett tillverkningsanläggning på över 7000 m2 gör oss till en av Skandinaviens ledande tillverkare av högt förädlade produkter i rostfritt.

Vi erbjuder dig

Som anställd på Nitator får du möjligheten att utvecklas och utmanas i stora och små projekt. Vår tillverkning av maskiner till livsmedelsindustrin är inne i en intressant fas och vi ser ljust på framtiden. Du kommer få vara en del i den utvecklingen som vi tror kommer att bli riktigt spännande!

Du kommer vara i en stimulerande arbetsmiljö med skickliga kollegor och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Vår företagskultur präglas av en dynamisk och utvecklande miljö för att kunna tillgodose våra kunders behov in i det sista. För att fortsätta vara ledande inom rostfritt stål krävs kompetent personal och vi vet att medarbetarna är vår viktigaste resurs. Samarbete och det egna ansvaret blir därför våra ledord för att ständigt kunna lära av varandra och utvecklas.